Over ons

 

onze visie

In onze fietsenzaak van ruim 2.500 vierkant meter zijn wij drukdoende om een heus experience fietscenter op te zetten. Onze ‘industrial vintage style’ leent zich bij uitstek voor de presentatie van fietsen en fietsaccessoires. Bij ons kun je altijd fietsen testen, ongeacht het weer buiten. Daarvoor hebben we een fantstastische indoor-testbaan aangelegd!

Iedereen willen we een persoonlijke fietsoplossing aandragen. Je bent bij ons dan ook verzekerd van advies op maat. Dat krijg je voor de nieuwste, luxe E-bike, maar ook voor een gebruikte kinderfiets. Wij maken geen onderscheid. Wij dragen graag bij aan het fietsplezier van al onze klanten!

Het grote aantal vierkante meters doet wellicht denken aan een ‘massawinkel’. Dat zijn we absoluut niet. De nadruk ligt bij ons op sfeer, kwaliteit en persoonlijke aandacht. We hebben heerlijke koffie voor jou klaarstaan, maken graag een praatje en gaan voor jou op zoek naar een passende fietsoplossing. 

Onze winkel is een loods uit de jaren zeventig. Een plek waar altijd hard is ‘gewerkt’, en waar je kunt zien dat er nog elke dag hard wordt gewerkt wordt.

 

team fietsxxl

Een team met verschillende karakters. Ieder eigen redenen om van dit team deel uit te willen maken. Wat we allen gemeen hebben, is het plezier in ons werk en streven naar de perfecte fietsoplossing voor jou.

Wij stellen graag aan jou voor:

 

Joost

Functie: Mede-eigenaar

Werkzaam in de fietsen sinds: 1996

Als kind sleutelde hij al zijn driewieler uit elkaar om hem vervolgens weer in het geheel te monteren en te kunnen fietsen. Als Joost niet sleutelde dan zat hij wel op de fiets (tourhybride, mountainbike of racefiets).

In 1999 kwam Joost bij Theo Brüning in Emmen in dienst. Toen nog niet wetende dat hij elf jaar later zijn eigen Theo Brüning-winkel in Ter Apel zou openen.

elise

Functie: Mede-eigenaar

Werkzaam in de fietsen sinds: 2010

Eind jaren ’80 kreeg ze op haar derde verjaardag een klein wit-rood Loekie-fietsje. Tegenwoordig verkoopt zij deze fietsjes in alle mogelijke kleuren.
Ze leert kleine kinderen fietsen, maar draait haar hand er niet voor om om te sleutelen in de werkplaats. Ze kent vele ins & outs van nieuwe fietsen en houdt van de veelzijdigheid van het ondernemen.

kevin

Functie: Allround

Werkzaam in de fietsen sinds: 2018

In 2012 kwam Kevin als brugklasleerling bij ons aan de balie. Hij wilde graag zijn snuffelstage van de middelbare school bij ons mocht lopen. Kevin was direct aangenomen.

Door de jaren heen hielp Kevin regelmatig mee in de zaak. Ondertussen volgde een studie. In 2018 kwam hij fulltime in dienst.

Kevin is het creatieve brein achter onze social- en multimedia, staat in de winkek en in de werkplaat. Wellicht ken je hem ook wel als succesvol dj op festivals en evenementen.

Andre

Functie: chef tweedehands fietsen

Werkzaam in de fietsen sinds: 2014

André is onze onmisbare man voor de inruilfietsen. Elke ingeruilde fiets wordt door hem netjes schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. André mag dan wel een fysieke beperking hebben, maar hij kan zijn werk uitstekend uitvoeren. In zijn rolstoel maakt hij vele meters, beter kilometers, op een drukke dag.

Ondanks alle tegenslagen op fysiek en mentaal gebied, is André elke dag positief. Hij werkt hard aan zijn fysieke gesteldheid en staat bekend om zijn gevleugelde uitspraak ‘iedereen heeft recht op zijn eigen problemen’, als iemand een keer moppert.

wessel

Functie: Allround

Werkzaam in de fietsen sinds: 2020

Na een studie elektrotechniek en verkoopervaring in een grote elektronicawinkel op te hebben gedaan, past Wessel zijn opgedane kennis tegenwoordig dagelijks bij ons toe.

Wessel is de man van de e-bikes. Hij repareert de fietsen en maakt ze rijklaar. Het uiteindelijke doel is om hem als  allround medewerker in te zetten. Je zal hem dan ook op de winkelvloer tegenkomen.

Wessel is positief, oplossingsgericht en doet graag zijn best om iedere klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. 


Dick & Wim

Functie: Onderhoud


Dick en Wim zijn onze onmisbare facilitair medewerkers. Ze wonen in een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking. Elke vrijdagochtend komen zij met hun werkbegeleider Wim bij ons om ‘dagbesteding’ te volgen. Vegen, afstoffen, buitenonderhoud en kleine klusjes behoren tot de werkzaamheden. De mannen zijn gemotiveerd, altijd vrolijk en geven met hun energie een extra dimensie aan onze winkel.